Google+ Followers

Bila cinta semakin pudar

Published On :)
TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR... !

♥ Malas angkat telefon.. 

♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja.. 

♥ Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!  

♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati.. 

♥ Mula menggelakkan diri dari bejumpa.. 

♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus.. 

♥ Bila dah janji date, tapi lupa nak datang.alasan lapuk diberi.lupa larr.tertido 

♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia.. 

♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan.. 

♥ Taip sms pun pendek2 jer.. 

♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!! 

♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.'.masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..! 

♥ Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak.. 

♥ Dah jumpa parent pun alasan banyak,nak cakap hal “kahwin” kejap ja dia tukar topik.. 

♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita.. 

♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu.. 

♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..! 

♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang.. 

♥ Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp sekarang dah terbalik.. 

♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas..
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.