Google+ Followers

Saya nak ubat kentut

Urmm... ketam batu tak tau nak mula dari mana, kisah ni berlaku minggu lepas.. Masa tu mr ketam pergi ke klinik untuk mendapatkan ubat. Eh....
Label : Lawak Mengiring

Segmen : Kami Blogger 1Malaysia

Segmen : Kami Blogger 1Malaysia Hai..hai..dan hai semua, Kali ni ketam batu nak join segmen yang sangat best. Segmen ni dibuat oleh c...

Betul ke ada benda lebih "stim" dari rokok...?

Er.. er... Ketam batu tak hisap rokok, kalau nak tau hisap rokok ni "stim" ke tak, korang tanyalah pada dorang yang hisap rokok. ...

Saya Dari Universiti Malaysia Sabah

Ermmm.... Dari pagi tadi ketam batu takde mood nak mengiring... Tadi Mr. ketam mengiring ke blog cik pelangi chenta , ternampak dan terba...

BLOGGER GILA CEKAL KEMBALI

Perghhhh.... Bau telo..!!! Saya dan Awak terus ketawa guling-guling
Label : Cakap Mengiring

Follower atau Trafik : mana lagi penting...?

Hamboi... syoknye korang mengiring. TQ.. TQ.. Toce..Toce.. Terima kasih semua sebab sudi mengiring bersama ketam batu. Mr. ketam saya...

10,000 senarai blogger malaysia terkini

Yeahhh... no 123. Hai bloggers, hari ni korang semua apakhabar? Ketam batu harap korang semua sihat selalu hendaknya. Kalau ada yang ku...
Label : Cakap Mengiring

Pengajaran filem KL gengstar

Perghhh... Filem nih memang terbaiklah. Dalam banyak-banyak filem aksi melayu yang ketam batu tengok sebelum-sebelum ni, KL Gangsterlah y...
Label : Cakap Mengiring

Nak senyum pun susah ke...

Salam... selamat petang semua. Wah.. wah... senyum ea koang semua. Happy nampak... Ada pape yang menarik ke.? Cecite..cecite.. teman nak...

Ben Ashaari mengiring bersama ketam batu

Yeeeaaahhhhh..... Mr. ketam sangat hepi hari ni (18 julai 2011). Aku rasa macam nak melompat jer. Korang semua nak tau tak sebab apa..?...
Label : Cakap Mengiring

Awek kelantan tanggal baju di studium

Sengaja dihitamkan...kalau nak tengok "roll kebawah" Panas... panas... panas... memang panas... Laris macam goreng pisang...

Contest blog saya comel

Hai kawan-kawan semua.. hari ni Mr ketam telah di tag oleh salah seorang sahabat blogger. Mr ketam nak ucapkan terima kasih kepada Noor H ...
Label : Contest

Lelaki "gay" kena raba di studium

Eeee... ape ni? Geli la... Geli mr ketam dengan bila orang asyik sebut tentang "GAY". Apa itu "GAY"..? Bes sangat ke ka...

Cara ketahui berat blog

Dacing penimbang Salam semua.. Korang perasan tak petang tadi blog Mr. ketam dalam keadaan kelam kabut..??? Widget ntah hilang keman...
Label : Tutorial

Terima Kasih Buat Mereka

Yeayyy... Boleh tak kalau ketam batu cakap ketam batu GEMBIRA di awal pagi macam ni..??? Boleh kan..??? Korang semua tak marah kan...??? da...
Label : Cakap Mengiring

Salah siapa...?

Aishhh... pansa salah, hujan pun salah. Manusia... begitulah sikapnya, selalu merungut dan mengeluh bila dapat sesuatu. Jarang se...

Hati aku keras beb..!!! Tapi aku juga ada perasaan....

Comel bukan bayi ini..??? Yea.. sangat comel. sesiapa saja yang melihatnya pasti geram. Lihatlah... matanya yang bulat dan pipinya yang...
Label : Cakap Mengiring

Sekadar bantuan kepada rakan blogger ..

Disalin dari  BEN ASHAARI Hari nie ada special entry sikit...Aku sendiri tak tau nak start dari mana dan nak start macamana.. Kala...
Label : Cerita Umum

Apabila stokin disalah guna...

stokin busuk AMARAN...!!! Jangan Baca Entri 18sx ini jika tidak suka. Ha.. korang sebelum ni pernah tak fikir yang stokin ada kegun...
Label : Gambar

Mengiring Bersama Ketam Batu

Salam semua.. Kalau Mr. ketam buat segmen, Korang semua nak join tak..? nak.. nak... nak... Ha.. macam tu lah. Korang memang sporting + s...

DARA : Penting sangat ke benda tu?

Korang paham ke simbolik gambar ni? pianjam dari google. Erk... terdiam sekejap bila ada orang tanya aku tentang DARA. Apa benda DAR...