Google+ Followers

Text Cinta

Google, kan senang. ❤✿~ Mncintai Sseorang itu adlh hak kita,namun memiliki sseorang yg kita cintai tnpa ikatan rasmi itu bkn hak kita...
Label : Madah

Aksi Remaja Kini

Bharian Online 31 Mei 2011 Bermain soalan di fikiran ku, " Kemana hilangnya rasa malu dalam diri kita?." Dulu... kita ber...

"saya akan cuba menjadi kekasih yang terbaek untuk awak"

google jerk awak..."first time" saya nampak awak, saya terus suka awak. Masa tuh kat foyer perpustakaan entah kenapa, hati ...

Romance - Ku Ingin Kamu

Demi semua yang aku jalani bersamamu Kuingin engkau jadi milikku kuingin kau disampingku Tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta...
Label : Lirik Lagu

... hanya Maaf ...

  Ungkapan Maaf, satu kata keramat kerna mampu menyejukan hati yang panas membara. Kadang-kadang dalam sedar atau tidak, kita ...

BEN ASHAARI REDAH BLOG BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI Aku yakin, korang semua mesti kenal Otaimer Ben  Ashaari . Kalau korang blogger sejati, mesti korang ken...

Biar hujan di dalam hati, pasti ada pelangi yang menanti

Seringkali hati kecil kita mengadu sakit dan jiwa meratap hiba. Dugaan yang datang bertimpa-timpa, kadangkala menewaskan semangat yang ad...

When you break my heart

rasa kecewa When You Break My Heart... Pasti ramai yang akan bersedih. Rasa kecewa itu hadir tanpa diundang. Tiada siapa mampu mengha...

Promosi McDonald's

promosi 24 & 25 may 2011 wow...! sangat menarik. aku tak kan lepaskan peluang ini. BUY 1, GET 1 FREE..  pasti peminat McD tak s...
Label : Cakap Mengiring

Hati yang terluka

Hati Yang Terluk a HATI... seketul daging yang sangat unik ciptaanya, di dalamnya hanya ada liang-liang yang dipenuhi dengan darah mera...

salahkah aku mencintai mu...

seribu kenangan terindah aku sendiri tidak pasti dari mana perasaan itu datang, perasaan yang sangat indah, seindah pelangi di pagi h...

:: jika ini adalah suratan-Nya ::

"jika itu adalah suratan" kenapa hati ini terasa sayu..??? resah dan gelisahku membuat aku tidak senang duduk. aku rasa seper...

Kerja Part Time si Ketam Batu

Perghhh.. syoknye. cuti sem dah mula. aku rasa macam nak melompat-lompat jer.. apesal erk? sebabye aku cuti sem 4 bulan. hahaha.. manyak si...

JANGAN MENCARI TERLALU SEMPURNA (DR.FADILAH KAMSAH)

Google jak lah.. Jika kamu memancing ikan.... Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu.... Jang...
Label : Madah, Tips

...dan cuba bertahan sekuat hati...

...dan cuba bertahan sekuat hati...  HATI..  susah untuk aku mengerti,  sukar untuk aku tafsiri, dan terlalu perit untuk aku ...

i dont know why... you make me cry.. i dont know why... you say goodbye

" i dont know why... you make me cry.. i dont know why... you say goodbye " wow...!!! aku speaking "omputih" ...

Semakin hari semakin sayang

kurusnya aku time ni "semakin hari semakin sayang" betul ke ? mungkin ada betulnya. bila kita dah lama mengenali seseorang ...

Tips Berhenti Merokok

Betul ke orang cakap lelaki hisap rokok ni "macho", "hensem" dan "kacak"? macam mana dengan "gurl&...

Aku seorang pelukis

ehsan pakcik google kecantikan atau kehanseman tidak menjanjikan kebahagiaan yang mutlak, kita adalah pelukis di atas dunia dan kita...
Label : Cakap Mengiring

Sehelai Hati Tisu

Hai... senyum itu sedekah, kamu semua tau x? kalau tau rajin-rajinah senyum... bukan susah pun untuk senyum. juz lihat sesuatu dan seny...
Label : Cakap Mengiring

Bukan mudah untuk mendapatkan sesuatu

salam sayang penbuka bicara, kali ini aku nak buat entri bukan mudah untuk mendapatkan sesuatu. dari mana idea ni datang aku pun xtau...
Label : Cakap Mengiring