Google+ Followers

Madah Imam Shafie

Mesti korang semua kenal dengan imam Al-Shafie kan..? seorang ulama yang terkenal suatu ketika dulu. Kali ni, aku nak share madah atau d...
Label : Madah

Pelajar USM ugut letak bom pada helikopter PM dibebaskan untuk menduduki peperiksaan

GEORGE TOWN – Polis melepaskan dengan jaminan seorang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) yang membuat kenyataan berbaur ugutan d...
Label : Cerita Umum

All My People - Sasha Lopez

Lirik lagu All My Love All my people on the floor,party all night We want some more,some more We're about to turn it on u...
Label : Lirik Lagu

Ketahui pengedar sah handphone anda

Sebelum nak beli handphone baru, aku rasa lebih baik korang pastikan sama ada handphone tu original atau tidak. sebabnya, kalau handp...