Google+ Followers

Segmen AkuBlogger Mengiring

Published On :)
Dah lama ketam batu tak mengiring, kali ni ketam batu nak buat segmen.
 
Nama segmen ni "AkuBlogger Mengiring"

OK... Kalau korang nak join, korang teruskan mengiring bersama ketam batu, 

Cara-caranya sangat MUDAH...!!! 

1. Jadi "FOLLOWER" blog  Mengiring Bersama Ketam Batu
 
2 . Buat 1 entri bertajuk : Segmen AkuBlogger Mengiring
(entri yang menarik akan dipilih sebagai follower bertuah)

3. Letakkan "HEADER" di atas dalam entri korang
( linkkan image tu kepada entri nie k )

4. Tagkan 3 orang rakan bloggers korang
( lepas tag, bagitau pada dorang )

5. Tinggalkan "Link URL" entri korang di ruangan komen segmen ini.
(ketam batu akan "mengiring" ke blog korang)

SELESAI...!!! 


Tujuan "Mengiring Bersama Ketam Batu" :

1. Menambahkan kenalan Ketam batu dan juga bloggers yang "join" segmen ini.

2. Berkongsi cerita sesama bloggers.

3. Mengeratkan silaturrahim sesama bloggers.

4. Memceriakan dunia blogging.
 
 Hadiah Follower Bertuah
 
Topup RM30 mengikut rangkaian syarikat telekomunikasi anda
(hanya seorang follower bertuah yang akan dipilih)
"pemilihan berdasarkan entri di blog anda"
"tarikh tutup 25 oktober 2011"

Mr. Ketam TAK PAKSA korang join, IKHLAS K... 

Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.