Google+ Followers

Kad kahwin luar biasa [lawak]

Published On :)
Korang semua pernah tak tengok kad kahwin yang luar biasa...? ok... kalau tak pernah tengok, kali ni aku nak tunjukkan pada korang semua sekeping kad kahwin yang luar biasa. Actually, kad kahwin ni seperti kad kahwin biasa, tapi cuba korang baca apa yang tertulis di dalam kad tersebut. kalau tulisannya tak brapa jelas, korang boleh right click lepas tu korang view image... semoga terhibur...!


Gambar ni aku dapat dari google, aku memang tak sangka kad kahwin macam ni pun ada kat dunia ni... hehehe... maybe ada orang sengaja edit untuk hiburan semata-mata..
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.