Google+ Followers

Unblock Your Mind #01

Published On :)

 
SOALAN : Apa benda yang bila masuk tegang, bila keluar terkulai layu?

Soalan ni macam best je.. hm.. apa yer..? bila dia masuk benda ni tegang, tapi bila keluar dia terkulai layu pulak.

Difahamkan, benda ni ada saiz. maybe macam saiz s,m, l dan mungkin juga xl.. agak2 korang saiz mana y sesuai ngan korang..?

Dalam fikiran korang, apa jawapan first yang korang fikir...? JUJUR..! cuba korang bagitau aku (bagi jawapan di ruangan komen), mesti korang fikir benda tu kan..? 
 
hahaha... jawapan dia bukan benda tu. kalau bab ni korang memang laju kan..? xpe.. benda tu normal. kalau yang xde perasaan tu yang tak normal. 

JAWAPAN : STOKIN
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.