Google+ Followers

Kehebatan lelaki perkasa


Huarghhh.. ngantuk lah pulak. Tapi sebelum tu ketam batu nak buat entri dulu. lepas tu baru ketam batu nak pegi tidur. Time mcm ni memang best tidur... lagi-lagi kalau dapat tilam yang empuk dan bantal yang gebu.. perghhh.... layan beb..!!

Ok.. kali ni ketam batu nak buat entri kehebatan lelaki perkasa. Korang semua tau tak apa itu lelaki..? er..er.. tipulah kalau korang tak tau apa itu lelaki.. Ala.. lelaki.. yang selalu dikaitkan dengan ego yang tinggi, selalu curang, hipokrit, dan macam-macam lagilah yang sinonim dengan lelaki.

Tapi disebalik semua tu korang tau tak lelaki ni sebenarnya hebat lagi perkasa. Urmm.. mesti korang tak percaya kan.? kalau korang tak percaya, teruskan mengiring bersama ketam batu. 

Ok.. yang pertama, lelaki ni dikatakan hebat sebab lelaki selalu bawa burung kemana sahaja dia pergi. Hebatkan..? lagi hebat burung tu ada 2 biji telur yang tidak mungkin pecah sampai akhir hayat... Ha.. Gurl.. korang ade ke..? xde kan.. So.. korang mesti akui yang lelaki memang sangat hebat.

Yang kedua...lelaki mampu membawa batang balak keman sahaja yang dia pergi.. Bawak balak..??? biar betul..??? berat tu... Yeap.. memang berat. tapi lelaki kan gagah perkasa. So tak hairanlah kalau lelaki mampu membawa batang balak kemana sahaja lelaki pergi. Hebatkan lelaki..???

Yang ketiga... urmm... korang semua research sendiri yea sebab blog en ketam bukan blog lucah.. Sebelum ketam batu teruskan merepek, baik ketam stop dulu.. Ok.. Selamat membaca...!
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.