Google+ Followers

Kenangan terindah di Kg. Bilit, Kinabatangan, Sandakan, Sabah.

Published On :)
bergambar bersama pensyarah kesayangan Prof. Madya Dr. Rosazman Hussien
(harap-harap dapat markah lebih)
yang tengah-tengah tu adalah antara prof yang terkemuka di dunia ^_^

 ini adalah masa penyerahan anak angkat, yang pakai kopiah tu lah ayah angkat kami masa program homestay di kg bilit. perhhh... memang syok time ni. ^_^. yang pakai kemeja tu pulak adalah pensyarah program sosiologi pelancongan, banyak ilmu pelancongan y aku perolehi dari beliau.

 cakkk... periangkan aku? ha.. gambar ni time petang-petang waktu jalan-jalan nak g dewan. aku nampak adik-adik ni ngah melepakkan diri di tepi laut. so aku join sekaki lepak ngan dorang. inilah buktinya aku seorang penyayang. ini dia president cinta yang penyayang

 aku bersama cewek ansos. dorang semua ni adalah cewek ansos antara yang lawa dalam kelas aku. dalam kelas aku ramai sumandak-sumandak yang lawa. time nak bergambar dorang je yang ada. so, aku pun snap gambar ngan dorang ni. nice memories with u all...

 tiga jejaka pinggiran. kunun2 bajet macho. perghhhh.. ayat xleh blah. hahaha.. macho ke? macho tu xde, tapi manis tu ada. manis kan muka kami bertiga.. sweet more than sugar daddy. 

 we are 1family ansos... syok berkawan ngan kamu semua. harap2 persabahatan yang terjalin akan kekal selamanya, jangan ada khianati antara kita. we love ansos ^_^

 inilah rumah angkat aku di kg bilit. cantikkan rumah ni. patern rumah ni macam rumah mak ayah aku di semenanjung. so time ni teringat r family di perak... i miss my family. ^_^ syok gak tinggal kat kawasan ni. sunyi je.. rasa macam tinggal di kawasan sunyi sepi. tanpa sebarang gangguan. perghhhh layan blues bes gak.

 stylo... itu yang aku dapat ungkapkan... 4 jejaka macho. hahaha.. macho ke? korang buat penilaian k. ^_^

 we are the family 1ANSOS 2011. inilah muka-muka bakal jadi ahli sosiologi negara. bukan calang-calang dorang sume ni. memang hebat. terbaik dari ladang susu. ^_^

bukan senang nak bergambar ngan orang popular dalam bidang akedamik. inilah prof. madya dr. rosazman hussien. salah sorang ahli sosiologi negara... ^_^ prof, minta markah lebih eh.. hikhik
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.