Google+ Followers

Kenapa Profile Update itu Penting...?

Published On :)
Kalau profile blog tak update, ianya akan menyusahkan bloggers lain untuk membuat kunjungan balas. Ketam batu rasa tersangat rugi kalau korang semua tak "mengupdate" profile blog korang.
Kali ni ketam batu nak kongsikan bagaimana nak update profile supaya senang blogger lain nak buat kunjungan ke blog atau emailkan anda sesuatu. Ketam batu harap ianya dapat membantu korang semua...




Caranya mudah je:

1. Log In Blogger.com

2. Klik Edit Profile
3. tick/klik pada "Show my email address"
4. Save Profile

Kalau nak user lain melihat link blog anda kat profile


1. Log In Blogger.com

2. Klik Edit Profile
3. Klik pada "Show my blogs" > tick pada nama blog anda dan Save Setting.

Nota Mengiring : Semoga korang semua mengupdate profile blog supaya memudahkan rakan-rakan bloggers yang lain untuk membuat kunjungan balas...

Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.