Google+ Followers

Laptop Apple untuk follower...

Published On :)

Psssttt..... Hari ni ketam batu tak mau cerita panjang. Korang semua nak laptop Apple tak..? kalau nak teruskan mengiring bersama ketam batu. Betul... Ketam tak tipu. Ketam nak bagi korang laptop Apple sorang satu. 

OK.. Macam mana nak dapatkan laptop Apple dari ketam batu? caranya mudah sangat..


Nah... Kan dah dapat Laptop Apple, Kalau korang tak nak apple hijau, korang leh tukar ye. Korang tukar sendiri tau.. ^_^
Korang semua leh ambil laptop Apple kat atas tu.

Caranya mudah.. semudah ABC...

Korang cuma perlu "Copy & Paste" kat blog korang..

Nota mengiring : Jangan marah aa... Nanti kenal jual. Ketam batu tak tipu kan? Kalau nak laptop Apple, korang leh ambil jer.. 

Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.