Google+ Followers

Patut ke aku tegur awek cun tu...

Published On :)

Aahhh... Semput, Ketam batu baru lepas balik shoping. Eh.. bukan shoping raya tau, Ketam batu temankan mak pegi beli barang-darang dapur. Sekali sekala pergi temankan mak bershoping tak salah kan? Kesian kat mak kalau dia pergi sorang-sorang. Nanti sape la yang nak angkatkan barang-barang tu.

Waa.. Besnye pegi shoping tadi. Tak sangka pulak ketam hari isnin macam ni ramai awek cun keluar.. Maybe dorang pun ikut "parents" dorang bershoping kot. Lepas ni ketam batu nak pegi shoping setiap hari isninlah.. sebabnye hari isnin ramai awek cun keluar bershoping.

Ok.. Bab tu tak mau cerite panjang-panjang.. Nanti korang bosan pulak dengan ketam batu mencarut. Di pendekkan cerita time nak bayar kat kaunter datang sorang awek berdiri kat depan ketam. Awek tu memang cun... Dah la cun, seksi pulak tu...36 28 32... hehehe.. Nasib baik hidung tak berdarah.

Awek cun beb...!!! ketam pun usha la awek tu. perghhh... memang cun, Dalam hati ketam cakap, kan bes kalau minah ni jadi awek aku... Boleh mengigau dibuatnya kalau asyik teringat kat awek ni. Lama gak ketam batu usha dia.. Bile dah lama-lama usha baru ketam batu perasan sesuatu...

Dalam hati ketam, patut ke aku tegur awek cun tu...??? Ahh... Kang aku tegur, malu pulak dia.. Tapi Kalau tak tegur dia aku pulak yang melepas.. Rugi beb...!!! Mana r tau kan, kalau-kalau tegur and than lepas tu dia bagi no fon.. Boleh jugak ketam batu call dia malam ni.

Er.. Er...Patut ke aku tegur awek cun tu, lepas tu cakap yang zip seluar dia tak tutup. Patut ke...? Zip seluar awek tu tak tertutup... Ketam batu confius r.. Patut ke ketam batu tegur..? Kang kalau ketam tegur, apa reaksi dia time tu... ??? Mungkin dia akan buat-buat pengsan... OMG... OMG... OMG....

Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.