Google+ Followers

Kenapa lelaki kentut Kuat...?

Published On :)
kentut lelaki

"Opss... I terkentut lah tadi. U perasan tak I terkentut tadi..?Hik..hik..hik.. U marah tak I kentut depan U..?"

Ha.. Gurl, macam ner kalau Bf korang semua terkentut depan korang? Korang marah tak dia kentut..? atau korang pun join sekaki kentut time tu..? hehehe.. ye la... orang bercinta ni semuanya nak share.. Macam yang korang selalu cakap, "sharing is caring". So tak salahkan kalau korang share bau kentut.. U hidu kentut I, I hidu kentut U... Hahaha... ( ketam batu gelak sambil guling-guling )

Er.. Er... korang semua pernah tak fikir kenapa lelaki selalu kentut kuat..? Tak pernah kan..? Ha.. ni ketam batu nak bagitau korang, tapi sebelum tu... Eh, kalau tak silap ketam gurl pun ada gak yang kentut kuat. Eleh... kalau bab ngutuk lelaki korang laju je ea.. tapi bile sentut bab korang, korang diam cover ayu.. ( werkkk )

Ada satu hari tu, time tu ketam batu ngah tunggu flight nak balik semenanjung. Memang syok lah time tu, ghairah beb..!!! Almaklumlah... nak balik ke tanah air tercinta, mestilah ghairah.. Time ngah tunggu kat balai perlepasan, ada sorang awek "mat saleh" datang dan duduk kat sebelah ketam batu. Wah... awek mat saleh... seksi tuh. Nasib baik hidung ketam batu tak berdarah time tu. 

Time ngah syok sembang ngan kawan-kawan, tibe-tibe awek "mat saleh" tu melepaskan aroma, Prrruuuuttttt.... (kuat pulak tu bunyinye). Perghhh... Bau telo..!!! Agaknye awek mat saleh tu baru lepas makan telur rebus kot. Dengan muka "slumber" ketam batu pun "usha" awek mat saleh tu. Dia pun tersenyum, and than dia cakap "opss.. i'm so sorry..."

Sebenarnya ketam batu bukan marah dia terkentut, Tapi kitorang tak tahan nak gelak time tu... Mana taknye.. korang leh bayangkan tak..? awek tu kentut punyelah kuat. lepas tu bau telur. Mak ai.... melantong beb wa cakap sama lu. Memang tak bley blah... 

Ha.. betul tak cakap ketam batu...? gurl pun ada gak yang kentut kuat kan? Ala.. korang jangan malu-malu nak ngaku k... Ok, korang semua nak tau tak kenapa lelaki kentut lebih kuat berbanding perempuan...?

Jawapan dia mudah... Sebab lelaki ada sebatang microfone dan dua biji pembesar suara (speaker). hehehe...

Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.