Google+ Followers

Ada Malware di sini....

Published On :)

slamat hari-hari to all.... tengah duk syok "blogwalking" ada sorang blogger cakap " ada malware disini ". thanks a lot kepada pelangi chenta yang sudi bagitau saya yang blog saya ada malware.

ekceli sy sendiri pun tak tau yang blog saya ada "malware". bley tak saya nak tanya korang yang budiman, "malware" tu ape bendenye? virus ke? atau sejenis kuman perosak? ade sape2 nak tolong jawab tak ?

lepas tu, macam mana nak hilangkan "malware"yang ada kat blog kita tu?

pliz... tolong sy. jasa anda amat-amat dihargai... ^_^

Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.