Google+ Followers

saya maafkan awak...

Published On :)
Hai awak, ingat lagi tak waktu kite mule-mule jumpe dulu?

kite mesra sangat, cam tak leh dipisahkan.
tiap ari sembang kat tepon,
kadang-kadang abis  sampai RM10 kn?

tido pun asyik mimpi awak jer..

walaupun kita tak pernah kuar sama,
tapi saya tau hati kita sentiasa bersama.

tapi.. baru-baru ni saya tengok perangai awak dah lain sangat.
awak cam dah tak ingat sape saye.
tiap saat saya tunggu call awak
walaupun saya tau awak takkan call

dah lebih sebulan awak ignore saya.
saye tetap percayekan awak,
tapi hati ini dah mule pikirkan yang bukan-bukan.

satu harii tibe-tibe saye dapat tau,
awak ade lelaki lain,
skrang saya tau punca awak ignore saye,
awak abaikan, buat saye macam barang.

saya tak sangka cinta awak hanya mainan,
saya tau awak sukekan saye,
tapi kenapa awak still kapel dengan lelaki lain?

saya tak penah ngaku saye boyfren awak,
sebab saya tau awak budak baik,
tapi sangkaan saye salah.

sekarang cuma satu yang saye buleh buat,
kembali ke jalan-Nya,
tak pe awak jangan risau,
saye buleh jadi tabah,
walaupun saya tak dapat lupekan luke ini.




Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.