Google+ Followers

Cara ketahui berat blog

Published On :)
Dacing penimbang


Salam semua.. Korang perasan tak petang tadi blog Mr. ketam dalam keadaan kelam kabut..??? Widget ntah hilang kemana, semuanya berhambur... template pulak bersilih ganti. Korang semua tahu tak sebab apa? Semua tu bukan masalah yang di sengajakan. Ketam batu minta maaf kepada semua blogger yang mengiring bersama ketam batu petang tadi.

Sebenarnya, Mr. ketam berusaha untuk buat yang terbaik dalam mengemaskini "berat" blog ketam batu. Korang mesti tak suka kalau menunggu lama untuk mengiring kesini. Betul tak..? Mr. ketam tau.. kalau blog yang berat korang mesti bosan menunggu. Sebab itulah ketam batu cuba untuk meringankan blog ini..

Alhamdulillah... sekarang ni blog Mr. ketam dah tak berat.. Kalau dulu berat blog ni lebih 100kb, tapi sekarang tak lagi. Korang semua kalau nak 'check' berat blog, korang boleh ke website ni...iWEBTOOL Korang timbanglah sendiri yea.. kalau terlambat berat, tu dah "obesiti" namanya. Jadi korang berusahalah untuk dietkan blog korang k.

Selamat "mendietkan" blog korang.
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.