Google+ Followers

Pernah tak anda hadapi "PROBLEM" ni...

Published On :)
kalau ada yang sudi, bantulah saya

Mr. Ketam tengah "tension" ni. Korang semua tau tak sebab apa ?. Korang tak tau kan? Ni Mr. Ketam nak bagitau kat korang. Kalau ada yang sudi tolong aka bantu, Mr Ketam ucapkan terima kasih banyak-banyak dan semoga blog korang bertambah maju dan lebih ramai follower.

Tadi Mr Ketam dapat "shout" dari Orang Muo. Dia cakap " bro..folower x mau klua la ..org muo cuba folow ikut button folow kat atas tu ..ok x". Mula-mula Mr Ketam ingat kat laptop Mr. Ketam jer yang tak keluar. Mungkin sebab ada "plugin" yang ter"disable". Bila Orang Muo dah cakap macam tu, barulah Mr Ketam perasan. Rupanya bukan sebab "plugin"... Tapi disebabkan Benda lain.

Mr. Ketam pun dah naik pening ni.. "Setting" yang mana nak diubah bukannya Mr ketam tau. Nanti tak pasal-pasal kena format dek sebab benda alah tu. Kalau korang semua nak tau apa masalah Mr Ketam, Korang "check" kat "widget" FOLLOWERS... Ada tak keluar muka-muka comey dan macho kat situ? Kalau takde itulah masalah Mr Ketam.

Mr. Ketam mohon jasa baik kawan-kawan blogger untuk bantu masalah Mr. Ketam... Jasa kalian amat-amat Mr Ketam hargai.. Terima kasih mengiring bersama ketam batu.
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.