Google+ Followers

Dilema "aku" lelaki mengandung

Published On :)
Dilema lelaki mengandung

kenapa tajuk entri aku kali ni pelik semacam jerk. Betul ke lelaki boleh mengandungi? Kalau betul lelaki boleh mengandung, mesti lelaki tu dalam dilema , mungkin jugak lelaki tu boleh trauma 4 tahun.. Setahu aku lelaki tak leh mengandung. Cuma lelaki boleh mengandungi seseorang wanita... 

Erk... Lelaki boleh mengandungi wanita ?. Macam mane pulak tuh... Korang tak paham eh.? Tak pe... abaikan dulu. time study korang tak yah paham. Nanti bile dah kawen Korang (gurl ) akan tahu macam mana lelaki mengandungi wanita. Jangan tanya saya macam mana, sebab saya pun belum tahu.. ^_^ (muke tak bersalah)

Kalau betul lelaki boleh mengandung, baby tu nanti nak keluar ikut celah mane..? Tak kan nak keluar ikut z***r... Aduih... peritnye... ish... mustahil la. tapi semua tuh kuasa Allah.. "Kun Fa Ya Kun" Kalau tuhan menghendaki ianya terjadi, maka terjadilah ia.

Agak-agak korang, kalau lelaki mengandung dorang ngidam tak..? Dorang kalau mengandung cerewet macam perempuan tak? opss.... terlepas cakap pulak. Korang yang gurl-gurl tu jangan marah yea kalau ada lelaki atau bf atau tunang atau suami  cakap korang tuh cerewet. Sebaliknye bersyukur sebab tuhan memang diciptakan cerewet untuk dapat yang terbaik dalam hidup korang.

Hurmmm.... Aku lelaki, tak mengandung. Tapi aku mengidam. HUH.... macam mana pulak tuh? Life is very complicated. Cewah.... Mr. Ketam cakap omputih. Nak nunjuk kat keme (bahasa perak=kami) le tuh.. Ha.. bule le nak kate aku kan? tak pe... trima kasih semua kerna memuji.. Mr. ketam seorang yang fleksibel. Terima segala kritikan dan teguran.

Dah lebih 6 bulan aku ngidam benda ni... Tapi masih jugak tak dapat apa yang aku idamkan tuh. Maybe belum ada rezeki. Bersabarlah duhai Mr ketam yea.... (kata-kata semangat korang untuk aku). Pasti ada hikmah disebalik semua tu. Thanks to kome-kome (bahasa perak = kamu semua) yang puji Mr ketam. LOL... (Lot Of Love)

Kome semua nak tau tak apa yang aku ngidamkan sebenarnya...? Jom kita tengok.


---


---


---


---


---


---

Tara....Jeng..jeng..jeng
Aku ngidamkan Nikon D7000. Aku tau benda ni tak leh makan, Tapi dengan benda ni aku boleh cari makan.
Sebab tu aku ngidam nak beli benda ni.
Wahai korang yang budiman lagi baik hati, Rajin-rajinlah klik Nuffnang Mr.Ketam.
Tinggalkan Link Anda, Mr. Ketam pasti kungjung dan klik nuffnang korang.


  TQ sebab sudi baca sampai abis.... Sayang korang semua. Lot of Love...
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.