Google+ Followers

Awek kelantan tanggal baju di studium

Published On :)
Sengaja dihitamkan...kalau nak tengok "roll kebawah"

Panas... panas... panas... memang panas... Laris macam goreng pisang panas. cepat jer gambar ni tersebar. Baru jer dorang upload kat facebook, Satu Malaysia dah tahu tentang gambar ni... Canggih betul zaman sekrang, maklumat sepantas kilat. Tak macam zaman atuk nenek kita dulu-dulu.. berbulan-bulan baru dapat tahu maklumat yang di sampaikan kepada orang lain.



Ha... korang nampak tak gambar di atas tuh...? Ketam batu bukan nak mengaibkan mana-mana pihak, Tapi sendiri mau ingatlah. Kalau korang buat jahat, jangan nak tunjuk pada orang lain. Bak kata orang tua-tua.. "jangan buka pekong didada".. Kalau dada korang busuk, korang tak perlu bagitau pada orang lain, sebab orang lain ada dada yang lagi busuk dari korang.

Aiiishhh.... Apa nak jadi dengan bangsa kita, Sedih Mr. ketam tengok bangsa kita jadi macam ni. Tak macam dulu-dulu.. Bangsa kita bersatu usir penjajah. Tapi zaman sekarang, bangsa kitalah yang menghancurkan bangsanya sendiri.

Kalau bab nak menjatuhkan bangsa sendiri, koranglah nombor satu... Tapi bila ajak bersaing dengan bangsa lain, koranglah yang mula-mula mengutuk, menghina dan memfitnah orang yang bersaing dengan bangsa lain. Apa dah jadi...??? Kemana hilangnya maruah kita... Lebih-lebih lagi kita ni orang islam.

Ketam batu sendiri tak tahu gambar ini "diphotoshop" atau tidak... korang sendiri boleh menilai sama ada ianya adalah gambar edit atau bukan..

p/s : gambar diatas korang sendiri "detect" sama ada dia adalah lelaki atau perempuan.

Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.