Google+ Followers

10,000 senarai blogger malaysia terkini

Published On :)
Yeahhh... no 123.
Hai bloggers, hari ni korang semua apakhabar? Ketam batu harap korang semua sihat selalu hendaknya. Kalau ada yang kurang sihat, Mr. ketam nasihatkan cepat-cepat pegi makan ubat ok..

Kali ni Mr. ketam tak mau cakap banyak, sebab nanti korang semua semakin bertambah sayang dengan Mr. ketam, hehehe... ketam batu gurau je lah.. tak sayang pun tak pe.. 

Korang semua dah check ke belum blog korang ranking keberapa dalam list 10,00 bloggers kat Malaysia..?

Ketam batu baru jer lepas check... Korang boleh nampak kan gambar kat atas tu.. Syukur...

Dalam 10,000 blogger kat Malaysia, blog ketam batu ranking ke 123.. cantik betul no tuh.. ^_^

Kalau korang semua belum check...apa kata korang pergi check sekarang.


Setia disini ok..!!!
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.