Google+ Followers

Nak tau "something" tak ...?

Published On :)
hafizan malik

Erkkk.... bukak je mate tengok jam dah pukul 11 pagi. Opss.... terkantoi pulak sebab bangun lambat. hehehe... Aku bangun lambat ade sebab tau.. Sebabnye... Taraa.... blog aku berwajah baru. Jenuh la aku mengedit bermacam bagai. Tapi inilah yang aku mampu buat. Nak buat lebih cangging manggih macam blog korang semua aku tak brapa pandai la. 

Semalam (07,07,11) aku pecah rekod mengedit template blog. Mana taknye, start jam 12 tengahari sampai jam 5 pagi (08,07,11) aku membelek benda alah ni. Akhirnya siaplah seperti yang korang semua tengok skrang ni. Banyak tension wooo.... kalau aku ada 10 blog, maybe tahun depan aku dah botak sebab "mengedit" template. Berkat kesabaran aku yang takda batasan, Maka terciptalah mengiring bersama ketam batu dengan wajah baru. 

Korang suke tak? ermm.. aku tau korang malu nak cakap yang template blog aku ni boleh tahan "simplenye" kan? kan? kan? Tak pe... aku memahami jiwa korang. Thanks to you all sebab puji blog aku.. LOL.. ( lot of love ). Yang mana nak kutuk, dipersilakan... korang boleh kritik, dan aku akan "upgrade" blog aku supaya lebih cantik di masa akan datang.

Keselesaan mata pengunjung adalah keutamaan aku. That why aku suka pilih design template yang simple. Kalau boleh aku nak cari template yang paling simple, tapi kalau simple sangat pun tak menarik. Kalau tak menarik, pengunjung pulak rasa tak berkenan nak tengok blog kita. Sebab apa...? sebab nampak suram. Silap-silap hari bulan, satu komuniti blogger buat entri pasal blog ketam batu yang comot. huhuhu... Kena bahan yang tak tahan tuh.. panas jerk telingga.

Anyway... aku harap korang suka dengan wajah baru blog si ketam batu. Kalau rajin singgah-singgah lah selalu... Tapi tuan rumah nak minta maaf terlebih dulu sebab korang datang aku tak sempat bancuh air untuk korang. hehehe... Kalau korang suka ngan blog atau entri kat sini, korang klik button "share atau "like yang ada kat dalam blog ni. "Sharing is Caring" betul tak.... LOL...

Eh... sebelum aku bersiap-siap nak pegi jumaat, aku nak gtau sesuatu lagi kat korang semua. Korang tau tak yang aku dah tukar URL link mengiring bersama ketam baru. Ha... kan aku dah cakap yang korang belum tau. Ni yang aku nak bagi tau korang. Kalau dulu... URL link mengiring bersama ketam batu http://stone-crab.blogspot.com tapi sekarang URL linknye dah berubah. Aku dah tukarkan kepada http://hafizan-malik.blogspot.com . Korang jangan tanye kenapa eh... sebab aku sendiri tak tau kenapa aku teringin nak tukar link tersebut.

Opsss... lupa, kalau dah singgah jangan lupa Klik Nuffnang. Seyes weh.. aku ngidam nak beli Nikon D7000.
Comments

This is one of your favourite? Just do like your own..


Click here.. Maybe its for you.